You are here Home Destinatii externe Destinatii exotice Sejururi exotice in Cuba
€ 691.00

Sejururi exotice in Cuba

Varadero 4* si 5*

Our address

Address:
str. Romania Muncitoare, nr.3, Craiova, RO
GPS:
00,
000
Telephone:
0251 406 196
valdirtour@yahoo.com
Web:
www.pachetevacanta.ro

Pregatiti-va de surprize, socuri si experiente care va vor deschide noi perspective !

 Cuba secolului XXI este unica si contrastanta: saraca din punct de vedere economic, dar extrem de bogata din punct de vedere cultural, impresionand orice calator.

 Timp de o jumatate de secol, Cuba a fost cunoscuta pentru situatia sa politica, dominata de catre Fidel Castro, cel care atragea atentia media prin orice gest. Multi dintre vizitatori ajung in Havana si gasesc un loc exuberant, in locul peisajului gri la care se asteptau. In aceasta tara cu putine posesiuni materiale, viata poate fi dura, dar austeritatea este doar o parte din poveste, deoarece Cuba a fost binecuvantata cu bogatii imposibil de cumparat.

    Turistii ramanand hipnotizati de frumusetea si abundenta de plaje, golfuri, munti, rom, muzica si peisaje care iti taie rasuflarea. Sfidand logica, oamenii sunt cei care au pastrat viu spiritul Cubei, demonstrand intregii lumi ca sunt supravietuitori si improvizatori, poeti si visatori, cinici, dar si intelepti.

                           Varadero

HOTEL DE 4* SI 5*       PLECARE IN PERIOADA

                                         16.10; 23.10.2014

BE LIVE LAS MORLAS 4*691

BE LIVE TURQUESA  4*691

SOL PALMERAS 4*        781

MELIA LAS ANTILLAS 4*814

MELIA VARADERO 5*        814

MELIA PENINSULA VARADERO 5*831

MELIA MARINA VARADERO 5*844

MELIA LAS AMERICAS ALL INCLUSIVE GOLF& BUNGALOWS 5*938

IBEROSTAR VARADERO 5*1029

PARADISUS PRINCESA DEL MAR RESORT&SPA 5*1020

PARADISUS VARADERO RESORT& SPA 5*1061

  Nume Data Descriere Pret Disponibilitate Cumpara acum
  BE LIVE LAS MORLAS 4* loc in camera dubla, all inclusvie € 691.00 2
  7 nopţi cazare
  bilet avion
  asistenta turistica
  transferuri
  all inclusive

  •Tarifele sunt exprimate in euro/persoana/pachet de 7 nopti, cu plecare din Madrid

   

  Zborurile pe ruta Madrid-Havana-Madrid sunt zilnice

  La cerere putem asigura pachete combinate Havana+Varadero, precum si sejururi pentru un alt numar de nopti. (8,9,10…14...)

  Servicii incluse

  •bilet de avion Compania Air Europa, Madrid – Havana – Madrid (ZBOR DIRECT)

  •transfer aeroport – hotel – aeroport 

  •7 nopti cazare hotel de 4* si 5* 

  •Regim masa All Inclusive

  •Asistenta turistica pe toata perioada sejurului (lb spaniola/engleza)

  Nu sunt incluse

  •Taxe de aeroport (155 euro/persoana)

  •Taxa de viza si procesare  (55 euro/persoana)

  •Taxa de iesire din tara (25 CUC)-se achita la aeroport

  •excursii optionale;

  •bilet de avion Bucuresti-Madrid-Bucuresti 

  •asigurare medicala de calatorie si storno

  Documente necesare pentru obtinerea vizei: 

  - pasaport valabil minim 6 luni de la iesirea in Cuba (cu minim 2 pagini libere)

  - asigurare medicala de calatorie

  Documentele se vor trimite la sediul firmei Valdir Tour cu minim 15 zile inainte de data calatoriei.

  Conditii de plata si penalizari:

  •50% din valoarea pachetului se va achita in momentul rezervarii;

  •Diferenta de 50% din valoarea pachetului se va achita cu 20 zile inainte de data de plecare;

  •Penalizare 50% pentru anulari efectute din momentul rezervarii pana la 20 zile inainte de data calatoriei’

  •Penalizare 100% pentru anulari efectuate cu mai putin de 15 zile inainte de data plecarii.

  Alte precizari:

  Cuba isi are specificul propriu si in ceea ce priveste banii. In tara circula doua monede oficiale, si anume PESO NACIONALE si PESO CONVERTIBLE.

  Pesos convertibili (convertible) sau CUC sunt banii pe care ii veti primi in schimbul monedei europene Euro. Este asa-numita „moneda turistica”, pe care o pot insa utiliza si cubanezii. Peso nationale este moneda in care localnicii isi primesc salariile, cumpara alimente cu cartela, turistii putand-o folosi si ei la unele cumparaturi. Problema este ca locurile unde puteti face aceste cumparaturi sunt cunoscute numai de localnici, deci pentru vizitatori este mai avanatajos peso convertible.

  1 CUC este echivalentul a cca 24 pesos nacionales.

  Precizari:

  •Agentia nu isi asuma raspunderea pentru deciziile organelor de control de la punctele de trecere a frontierei romane sau straine, in pofida respectarii conditiilor de iesire din Romania, respectiv intrare in alte state, prevazute de legislatia in vigoare;

  •Agnetia nu este raspunzatoare pentru cazul in care turistii nu primesc viza; In cazul improbabil in care acest lucru se va intampla, se aplica penalitatile cf contractului;

  •Situatii de forta majora si neprevazute cum ar fi razboaie, cutremure, greve, fenomene naturale si meteo deosebite, etc, nu obliga agentia la despagubiri sau compensatii;  

  •Categoria hotelurilor si a mijloacelor de transport este cea oficiala  pentru Cuba, acordata de Ministerul Turismului din Cuba;

  •Eventualele reclamatii referitoare la excursiile optionale se fac direct la locul destinatiei, agentia noastra nefiind implicata in organizarea sau buna desfasurare a acestora;

  •Turistii au obligatia de a achita taxele suplimentare anuntate inainte de inceperea programului turistic, in cazul in care acestea vor aparea ca urmare a majorarii taxelor de aeroport, a taxelor de combustibil anuntate de compania  aeriana transportatoare, a ratei de schimb euro/dolar.  

  •Minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor; sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat; adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera. Mai multe informatii: www.politiadefrontiera.ro; 

  •In situatia de suprarezervare (overbooking) a unui hotel, determinata de activitatea hotelierilor (carora le revine raspunderea pentru situatia creata), inainte sau dupa inceperea calatoriei, agentia partenera din este obligata sa ofere o alta varianta de hotel in aceeasi zona sau intr-o zona cat mai apropiata, la aceeasi categorie sau de o categorie superioara fara sa modifice pretul.

  •Distributia camerelor la hotel se face de catre receptia acestuia. Orice problema legata de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre client direct la receptie, asistat de reprezentantul agentiei locale; 

  •Compania aviatica fara a cere acordul agentiei de turism care deruleaza programul turistic, are dreptul de a modifica orele de zbor. Prin urmare, agentia Pegas Holidays, nu este raspunzatoare pentru decolarea/aterizarea avioanelor la o alta ora decat cea inscrisa in programul excursiei. Pentru aceste intarzieri, compania aeriana este obligat sa asiste turistii conform regulamentului parlamentului european nr. 261/04. Orice problema privind operarea zborului si actiunile adiacente acestuia  intra sub competenta transportatorului, biletul de avion reprezentand contractul intre pasager si compania aviatica.

  •In cazul deteriorarii sau pierderii bagajelor in timpul dinaintea zborului, zborului efectiv si dupa incheierea acestuia, compania aviatica este singura raspunzatoare si raspunde in fata pasagerilor conform regulamentarilor  EU 2027/97 si amendamentului 889/02.

  •Agentia organizatoare poate anula excursia in cazul nerealizarii numarului minim de turisti si are obligatia de a instiinta turistul cu cel putin  10 zile inainte de data plecarii. Turistul poate opta fie pentru acceptarea la acelasi pret a unui alt pachet de servicii turistice de calitate echivalenta sau superioara, fie  pentru acceptarea unui pachet de servicii de calitate inferioara, cu rambursarea diferentei de pret, ori pentru rambursarea integrala a sumelor achitate. 

   

  Rezervarea ta

  Detalii personale
  Rezervarea dvs. a fost trimis cu succes
  Va rugam sa completati toate datele personale necesare

  Localizare