You are here Home Destinatii externe REVELION IN TARA CANTOANELOR, ELVETIA
€ 585.00

Our address

Address:
Romania Muncitoare nr:3, Craiova, RO
GPS:
0,
00
Telephone:
+4 0251 406 196
valdirtour@yahoo.com
Web:
www.valdirtour.ro

COD OFERTA: INT151014

30 Decembrie Bucuresti – Geneva

Intalnire cu reprezentantul agentiei la ora 14:00 la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) pentru imbarcare pe zborul SWISS LX1885 cu destinatia Zurich. Decolare la ora 16:00, sosire la Zurich la ora 17:25. La ora 20:40 imbarcare pe zborul LX 2816 cu destinatia Geneva si aterizare la ora 21:30. Transfer la hotel.                            Cazare hotel Warwick 4* situat central in Geneva sau similar. Detalii pe http://warwickhotels.com/geneva/ 

31 Decembrie Geneva – Tur de oras & Festivalul Sarbatorilor de Iarna

Mic dejun. Geneva este situata pe malul celui mai mare lac din Europa – lacul Leman. La egalitate cu Zurich, 

ocupa unul dintre primele locuri in lume in topul oraselor cu cea mai buna calitate a vietii. Tur de oras pietonal Geneva cu ghid local: Palatul Natiunilor Unite, Muzeul Crucii Rosii, Orasul vechi, Catedrala, Zona de promenada „Des Anglais” si celebra fantana arteziana devenita simbol al orasului. Dupa amiaza,                    Vizitarea Pietei de Craciun din Geneva, organizata in Piata Fusterie. Aici veti gasi traditionalele casute din lemn cu produse de artizanat si arta populara din toate zonele Elvetiei dar si cu numeroase delicatese culinare traditionale. Festivalul anual al brazilor de Craciun este un eveniment unic, care prezinta o serie de arbori si sculpturi realizate de artisti internationali de renume. Timp liber la dispozitie pentru cumparaturi.                        Seara, optional Cina Festiva de Revelion la restaurantul hotelului. Tarif: 170 Euro/persoana si include: meniu cu trei feluri, bauturi incluse si program de dans dupa cina. Cazare hotel Warwick 4* situat central in Geneva sau similar.  

01 Ianuarie Laussanne – Montreux 

Mic dejun. Timp liber la dispozitie in Geneva sau optional Excursie la Lausanne & Montreux. Lausanne este  capitala cantonului Vaud. Aici isi are sediul Comitetul Olimpic International si Muzeul Olimpic. Se viziteaza panoramic principalele atractii ale orasului. Apoi excursia continua in celebra statiune Montreux unde vom face un tur pietonal cu insotitorul de grup. Tarif: 75 Euro/persoana (minim 20 de platitori) si include: autocar local la dispozitie 8 ore, taxe de drum, insotitor de grup. Intoarcere la Geneva. Cazare hotel Warwick 4* situat central in Geneva sau similar.    

02 Ianuarie Geneva – Berna – Zurich

Mic dejun. Excursia continua spre capitala Elvetiei – Berna unde vom face un tur de oras cu cu vizitarea panoramica a principalelor obiective turistice: Orasul istoric, Catedrala, Parlamentul, Orologiul astronomic si Turnul cu ceas. Ne continuam apoi drumul catre Zurich – cel mai mare oras si inima comerciala a Elvetiei. Transfer la hotel. Seara, timp liber la dispozitie si plimbare pietonala cu insotitorul de grup in centru istoric al orasului, deosebit de pitoresc si cochet, cu numeroase restaurante, cafenele, baruri si magazine de suveniruri. Cazare hotel Crowne Plaza Zurich 4* sau similar. Detalii pe www.cpzurich.ch   

03 Ianuarie Zurich – Cascada Rinului

Mic dejun. Suntem in Zurich – cel mai mare oras si inima comerciala a Elvetiei. Aici se afla sediul Federatiei International de Fotbal – FIFA. Tur de oras Zurich cu autocar si ghid local cu vizitarea panoramica a principalelor obiective turistice: Lacul Zurich, Opera, Banca Nationala, Primaria, Muzeul National, Catedrala Grossmunster, Parcul Teilor. Dupa amiaza, optional excursie la Cascada Rinului din cantonul Schaffhausen pentru a admira spectaculoasa cascada. Cascada Rinului  (Rheinfall) este cea mai mare cascadă din Europa, aflându-se la graniţa dintre cantonul Schaffhausen, cantonul Zürich şi Germania. Tarif: 50 Euro/persoana (minim 20 de platitori) si include: autocar local la dispozitie 4 ore, taxe de drum, insotitor de grup. Seara, timp liber la dispozitie in Zurich.  Cazare hotel Crowne Plaza Zurich 4* sau similar.

04 ianuarie Zurich – Bucuresti

Mic dejun. Transfer la aeroportul din Zurich pentru imbarcarea pe cursa SWISS LX 1884 cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora 12:05, sosire la Bucuresti la ora 15:20 pe aeroportul Henri Coanda (Otopeni). Sfarsitul pachetului de servicii turistice.

 

Tarife                                              calculate pentru un grup de 25 platitori

585 Euro adult loc in camera dubla                 

290 Euro copil 2-05,99 ani in camera cu 2 adulti (in pat cu parintii)    

407 Euro copil 6-11,99 ani in camera cu 2 adulti (cu pat suplimentar)    

774 Euro adult loc in camera single             

Servicii incluse:

•Bilet de avion Bucuresti – Geneva (via Zurich) si Zurich – Bucuresti (zbor direct) compania Swiss

•3 nopti cazare cu mic dejun hotel Warwick 4* situat central in Geneva sau similar

•2 nopti cazare cu mic dejun hotel Crowne 4* Zurich sau similar

•Transfer aeroport Geneva – Hotel

•Tur de oras Geneva pietonal cu ghid local

•Vizitarea Pietei de Craciun din Geneva cu insotitorul de grup

•Transfer cu autocarul Geneva – Berna – Zurich

•Tur de oras Berna

•Tur de oras Zurich cu autocar si ghid local

•Transfer hotel – aeroport Zurich 

•Insotitor de grup

 

Servicii neincluse:

•Taxele de aeroport si combustibil: 199 Euro/persoana (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor de avion cu 15 zile inainte de plecare, in functie de evolutia pretului petrolului sau in urma majorarii de catre autoritatile aeroportuare)

•asigurarea medicala, asigurarea storno (se emite in aceeasi zi cu contractul), intrarile la obiectivele turistice, excursiile optionale 

•bacsis pentru soferi si ghizi locali

•Cina Festiva de Revelion la restaurantul hotelului. Tarif: 170 Euro/persoana si include: meniu cu trei feluri, bauturi incluse si program de dans dupa cina.

 

  Nume Data Descriere Pret Disponibilitate Cumpara acum
  Loc in camera dubla standard Mic dejun € 585.00 2
  elvetia tara cantoanelor revelion oferta elvetia transport avion

  Transferuri GRATUITE la aeroportul Otopeni din urmatoarele orase: 

  •Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia 

  •Iasi, Targu Frumos, Roman, Bacau, Onesti, Adjud, Focsani, Buzau, Urziceni

  •Brasov, Predeal, Sinaia, Campina, Ploiesti

  •Sibiu, Rm. Valcea, Pitesti

         

  INFORMATII UTILE REFERITOARE LA TRANSFERUL GRATUIT DIN PROVINCIE

  Transferul gratuit se rezerva odata cu pachetul turistic!

  Ulterior aceasta nu mai poate fi confirmat decat in limita locurilor disponibile si cu minim 21 de zile inainte de plecare.

   

  TRANSFERUL DIN PROVINCIE la punctele de imbarcare sau la aeroport este oferit de INTERRA TRAVEL cu titlu GRATUIT. Prin urmare acesta nu poate face subiectul unor eventuale despagubiri. Daca pasagerul renunta la transfer, nu se pot face restituri intrucat acesta este GRATUIT. De asemenea, daca pasagerul renunta la transferul de DUS, transferul de retur se anuleaza automat. Acesta va putea fi asigurat doara daca vor mai fi locuri disponibile la acel moment in mijlocul de transport.

  •Prezentarea la transfer se face cu minim 15 minute inainte de ora de plecare comunicata.

  •Pasagerii care beneficiaza de TRANSFER GRATUIT au obligatia de a comunica agentiei revanzatoare sau tour operatorului un numar de telefon mobil la care sa poata fi contactati de soferi in cazul unor modificari neprevazute care pot aparea in ziua transferului. Touroperatorul nu-si asuma raspunderea pentru eventuale neprezentari la transfer ale pasagerilor care au drept consecinta pierderea avionului. In acest caz, costurile suplimentare generate de un nou bilet de avion sau modificarea celui existent vor fi suportate de pasager.

  •Transferurile gratuite sunt asigurate de Tour Operator cu mijloace auto din flota proprie ( autoturisme pentru 1-4 pasageri, microbuze de 6, 8 respectiv 15 locuri, midiautocar de 26 de locuri) si/sau cu mijloace auto ale companiilor de transport partenere pe rute regulate de transport pasageri. In situatia in care Touroperatorul recurge la companiile de transport care efectueaza transport regulat de persoane pe rutele de transfer, contravaloarea biletului de transport este asigurata integral de catre Touroperator iar pasagerii vor fi anuntati in mod corespunzator. 

  •Daca Touroperatorul are de asigurat in aceeasi zi transferuri gratuite pe aceeasi ruta si din aceleasi orase pentru 2 sau mai multe excursii cu plecare sau sosire in aceeasi zi, se va organiza un singur transfer cumulat pentru toti pasagerii din excursiile respective. In acest caz, pot aparea timpi de asteptare de 1 pana la 3 ore. In acest caz, pasagerii vor fi anuntati si trebuie sa confirme daca doresc sa beneficieze de transferul cumulat sau nu. 

  •Touroperatorul nu isi asuma raspunderea in situatia putin probabila a aparitiei unor evenimente neprevazute (blocarea traficului rutier, inzapezirea drumurilor, inundatii, accidente rutiere, etc) care pot duce la intarzierea transferului si pierderea zborului. 

  •Turistii au obligatia de a mentine curatenia in mijlocul de transport pe tot parcursul transferului. In mijlocul de transport nu este permis fumatul, consumul de bauturi alcoolice si produse alimentare. 

  •Transferurile din provincie se asigura in conformitate cu reglementarile legale in vigoare cu privire la transportul de persoane si cu respectarea timpilor de condus ai soferilor. Din acest considerent, soferii vor face pauzele de odihna impuse de lege in vederea asigurarii unui transport in conditii de siguranta

   

  DOCUMENTE DE CALATORIE

  •Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, CARTEA DE IDENTITATE SAU PASAPORTUL, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta. 

  •Cetatenii romani pot calatori in statele membre ale Uniunii Europene, Spatiului Schengen si Spatiului Economic European cu cartea de identitate sau pasaportul in curs de valabilitate. Pentru a verifica lista statelor care permit intrarea pe baza cartii de identitate, lista statelor membre U.E., Schengen si Spatiul Economic Eurpoean, va rugam sa consultati site-ul Politiei de Frontiera www.politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions. 

  •Accesul cu cartea de identitate mai este permis in urmatoarele state: Macedonia (90 zile), Muntenegru(30 zile), Serbia (90

  zile), Norvegia (daca cartea de identitate romaneasca valabila este emisa dupa anul 2009, in care este specificata cetatenia romana. Cartile de identitate romanesti emise inainte de anul 2009 nu sunt recunoscute ca documente de calatorie in Norvegia)

  •Pentru toate celelalte state din afara Uniunii Europene si pentru acele state pentru care cetatenii romani nu au nevoie de viza de intrare, accesul se face pe baza pasaportului valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Pentru a consulta lista statelor pentru care nu este necesara viza de intrare accesati site-ul Politiei de Frontiera www.politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions.

  •Pentru tarile in care cetatenii romani au nevoie de viza de intrare, este necesar pasaportul valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Anumite state nu permit accesul ca pasaport temporar sau nu aplica vize pe pasaport temporare, de aceea va rugam sa consultati serviciul consular al tarii in care intentionati sa faceti deplasarea sau solicitati acest lucru agentului dvs. de turism.

  •In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi carti de identitate.

  •Copiii care nu au carte de identitate, vor trebui inscrisi pe pasaportul unuia dintre parinti. In acest caz, parintii care au copiii trecuti in pasaportul lor, vor calatori obligatoriu cu Pasaportul.

  •Agentia organizatoare (Tour Operatorul) nu are nici o raspundere in situatia in care autoritatile de frontiera nu permit accesul turistului pe teritoriul statului respectiv. De asemenea, nu are nici o responsabilitate daca turistului nu i se permite parasirea teritoriului unei tari de catre autoritatile de frontiera din statul respectiv. In aceste cazuri, turistului nu i se mai restituie contravalorea excursiei.

  CAZARE SI PROGRAMUL EXCURSIEI

  •Clasificarea hotelurilor din program este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania. 

  •Hotelurile nominalizate in program pot suferi modificari pana la data plecarii, in functie de conditiile specifice care pot aparea intre momentul publicarii programului si data plecarii. Daca aceste schimbari sunt impuse de furnizorul local, intotdeauna se vor oferi hoteluri similare ca locatie/confort. 

  •Majoritatea hotelurilor nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc.

  •Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de reprezentantul agentiei. Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif, etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

  •Situatia de partaj in camera dubla este atunci cand o persoana doreste sa participe la o excursie singura, dar nu in camera single, ci cu alta persoana, necunoscuta, de acelasi sex, intr-o camera dubla pentru doua persoane. In aceasta situatie persoana in cauza solicita Tour Operatorului o rezervare partaj in camera dubla, sub rezerva ca Tour Operatorul va gasi, in timp util, a doua persoana dispusa sa participe la excursie partaj in camera dubla. Daca nu se va gasi a doua persoana, prima persoana se poate retrage, sau va achita suplimentul de camera single pentru a putea participa la excursie. Tour Operatorul nu este raspunzator de achitarea suplimentului de camera single.

  •Insotitorul de grup poate efectua modificari programului (schimbari de ore, modificarea ordinii desfasurarii acestuia), fara a afecta insa structura serviciilor efectuandu-l astfel in totalitate. 

   

  INFORMATII UTILE REFERITOARE LA ZBORUL CU AVIONUL:

  •Compania/companiile aeriene care opereaza zborurile din pachetul de servicii pot aduce diferite modificari zborurilor contractate, in functie de conditiile obiective din perioada de operare, pana la momentul plecarii pentru zborul/zborurile de dus sau dupa momentul plecarii pentru zborul/zborurile de intors. Agentia organizatoare va informa pasagerii directi respectiv agentiile revanzatoare asupra eventualelor modificari survenite independent de vointa sa si nu va fi raspunzatoare de eventualele inconveniente aparute. 

  •Alocarea locurilor in avion se face de catre ghiseul de check-in din aeroport in functie de ordinea sosirii pasagerilor. Pentru destinatiile europene, de regula, limita de bagaje de cala este de 20 kilograme si 06 kilograme pentru bagajul de mana, dimensiuni: 55cm x 40cm x 20cm. Depasirile de limita de KG se achita separat pe aeroport. Mai multe informatii gasiti pe site-ul companiei aeriene sau in agentia de turism. 

  •Femeile care sunt insarcinate in peste 6 luni, au nevoie de un certificat medical cu acordul medicului de a calatori cu avionul. Compania de zbor si echipajul de bord isi rezerva insa dreptul de a decide daca permit sau nu imbarcarea persoanelor cu sarcina avansata (ultimele 2-3 luni). 

  •Pasagerii care sufera de boli contagioase nu pot calatori cu avionul. Personalul aeroportuar si de bord isi rezerva dreptul de nu permite imbarcarea respectiv de a dispune debarcarea persoanelor in cauza. 

  •Dupa aterizarea pe aeroportul de destinatie, pasagerii se vor prezenta mai intai la ghiseul Control pasapoarte, dupa care isi vor recupera bagajele din locul special amenajat. Daca atunci cand ajungeti la destinatie observati ca aveti probleme in gasirea bagajului depus la biroul de check-in la imbarcare, va rugam nu parasiti aeroportul, ci depuneti o sesizare la biroul de reclamatii existent la terminal.

   

  PROMOTII EARLY BOOKING SI OFERTE SPECIALE:

  •In cazul unor promotii early booking sau oferte speciale cu o perioada fixa de valabilitate, Interra aloca un numar limitat de locuri la reducere. Daca acestea se epuizeaza inainte de data limita a promotiei, Pachetevacanta.ro poate decide sa opreasca campania de promotii inainte de data limita setata initial, fara un anunt in prealabil.

  •Rezervarile facute cu promotii de tip early booking nu pot fi anulate fara penalizari. In caz de anulare a unor rezervari din categoria promotiilor early booking, penalizarile sunt de 100%. 

   

  Rezervarea ta

  Detalii personale
  Rezervarea dvs. a fost trimis cu succes
  Va rugam sa completati toate datele personale necesare

  Localizare