You are here Home Destinatii interne MUNTE - PREDEAL PENSIUNEA SPERANTA 3* -Predeal
ron 50.00

Our address

Address:
Str. Trei Brazi, Predeal, RO
GPS:
45º 30' 35",
25º 33' 43"
Telephone:
+4 0251 406 196
valdirtour@yahoo.com
Web:
www.valdirtour.ro

Localizare: Situatã în statiunea Predeal judetul Brasov, amplasatã la doar 1,5 km de centru, pe drumul cãtre cabana Trei Brazi, într-o zonã cu peisaj mioritic si liniste desãvârsitã, Vila Speranta se regãseste printre cele mai reprezentative vile de acest gen din zonã. Dotatã la standarde internationale este un etalon în domeniu pentru aceastã zona a României. Statiunea montana Predeal este situata in centrul Romaniei, intre izvoarele raurilor Prahova si Timis.Aflat la 25 km sud de municipiul Brasov si la 140 km de capitala Romaniei,Predealul este o statiune usor accesibila pentru turistii de pretutindeni. Drumul pana la Predeal il puteti realiza cu trenul sau cu masina.

Dotari generale: Pensiunea Speranta dispune de 17 camere duble si 3 apartamente pentru familii cu maxim 2 copii,douã saloane restaurant cu un total de 140 de locuri:primul salon cu un numãr de 40 de locuri este amenajat într-un stil rustic-vânãtoresc;cel de-al doilea salon restaurant nou deschis, dispune de 100 de locuri si este amenajat în trepte sub formã de separeuri, cu o ambiantã intimã plãcutã oferitã de cadrul floral în care este amenajat si luminat natural;gratar in curte; 1 sala de conferinte de 70 locuri si 1 sala de conferinte de 30 locuri (ecran proiectie, flipchart, tv,sistem audio, sala coffe break, internet wireless, calculatoare de birou, imprimanta legata la retea).

Dotari camere:pat dublu/pat matrimonial, baie proprie, TV, frigider, minibar, balcon, room service.

Facilitati copiii (cazati in camera cu 2 adulti): copil cu varsta cuprinsa intre 0-5,99 ani beneficiaza de gratuiatet la cazare si masa, fara pat suplimentar asigurat; copil cu varsta cuprinsa intre 6-11,99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare fara pat suplimentar iar pentru mese achita 66 euro/sejur. In camerele duble se accepta 1 copil iar in apartamente 1 sau 2 copii pana la 12 ani. In apartament se accepta si 3 adulti si al treilea adult achita 97 euro/sejur.

Agrement:excursii in imprejurimi,plimbari cu ATV-uri,spatiu joaca pentru copii, leagane,foc de tabara,sauna,sala club-masa ping-pong, rummy, table, etc.

  Nume Data Descriere Pret Disponibilitate Cumpara acum
  Loc in Camera dubla Fara masa. Tariful este valabil pentru minim 2 nopti . ron 50.00 2
  grătar
  saună
  sala de conferinte
  2 restaurante
  excursii in imprejurimi
  plimbari cu ATV-uri
  spatiu joaca pentru copii
  leagane
  foc de tabara
  sala club-masa ping-pong
  rummy
  table

  Informatii suplimentare : Tariful pentru cazare si acces la aproape toate facilitatile din dotare este de 50 RON/persoana/noapte pentru sejururi de minim doua nopti (sauna si nocturna se tarifeaza separat).

   

  Tariful pentru inchirierea intregii locatii este de 1000 RON/noapte.

  Pretul poate suferi modificari. Pentru a confirma disponibilitatea su  tariful nu ezitati sa ne contactati. 

   

  Rezervarea ta

  Detalii personale
  Rezervarea dvs. a fost trimis cu succes
  Va rugam sa completati toate datele personale necesare

  Localizare