You are here Home Destinatii externe Concert de CRACIUN la VIENA
€ 335.00

Our address

Address:
Romania Muncitoare nr:3, Craiova, RO
GPS:
0,
0
Telephone:
+4 0251 406 196
valdirtour@yahoo.com
Web:
www.valdirtour.ro

COD OFERTA: HAP061014

Ziua 1  23.12.2014 Bucuresti – Viena 

Prezentare la Aeroportul Bucuresti-Otopeni la ora 11:45 pentru imbarcare la zborul AUSTRIAN AIRLINES  cu decolare la ora 13.45 spre Viena. Aterizare la Viena la ora 14.30. Intalnire cu reprezentantul local, vorbitor de limba romana. Transfer si cazare la hotel Austria Trend Ananas 4*. Dupa amiaza timp liber pentru plimbari si cumparaturi. Puteti vizita traditionalele Piete de Craciun din Viena. Intr-o atmosfera de poveste, aici veti gasi decoratiuni pentru bradul de Craciun, cadouri, produse traditionale, jucarii din lemn, dulciuri, fructe confiate, castane prajite, punch din fructe de padure.   

Ziua 2  24.12.2014 Viena

Mic dejun. Tur panoramic al orasului, pe jos, jumatate de zi, cu ghid local vorbitor de limba romana. Veti admira Opera de Stat, Muzeul de Arte Frumoase, Muzeul de Istorie Naturala, Parlamentul, Primaria, Universitatea, Palatul Belvedere.  Seara, va sugeram o vizita la „Prater” pentru o plimbare cu faimoasa „Riesenrad” – Roata Mare, una dintre emblemele reprezentative ale Vienei, de unde puteti vedea o minunata panorama a orasului. Cazare la hotel Austria Trend Ananas 4* in Viena.

 

Ziua 3  25.12.2014  Viena 

Mic dejun. Timp liber. Seara veti lua cina la hotel si apoi veti fi preluati de la hotel pentru transfer la concertul de Craciun de la Hofburg Palace. Dupa concert, transfer la hotel si cazare la hotel Austria Trend Ananas 4*  in Viena.

Ziua 4  26.12.2014  Viena 

Mic dejun. Timp liber pentru plimbari si cumparaturi. In prima parte a zilei va sugeram o vizita la Palatul Schonbrunn sau mai puteti vizita gradina zoologica, iar dupa amiaza Museum Quartier sau Palatul Belvedere. Cazare la hotel Austria Trend Ananas 4* in Viena.

Ziua 5  27.12.2014  Viena -  Bucuresti 

Mic dejun. Dimineata timp liber. In jurul pranzului veti fi preluati de la hotel pentru transfer la aeroport pentru imbarcare la zborul AUSTRIAN AIRLINES cu decolare la ora 15:05 spre Bucuresti. Aterizare in Bucuresti la ora 17:45.

Hotel Austria Trend Ananas 4*  www.austria-trend.at/Hotel-Ananas 

Austria Trend Hotel Ananas Wien se afla la 100 de metri de stația de metrou Pilgramgasse şi la doar 5 minute de mers pe jos de Opera de Stat, din centrul Vienei. Restaurantul servește specialități tradiționale vieneze, mâncăruri naționale și internaționale, precum și produse de patiserie proaspete.

Camerele Hotelului Ananas combină elementele decorative în stil rococo cu facilităţile moderne. Toate sunt prevăzute cu aer condiţionat, TV prin cablu, minibar şi baie cu uscător de păr şi oglindă cosmetică.

Datorită locației centrale a hotelului, oaspeţii pot ajunge cu uşurinţă la strada comercială Mariahilfer, situată la 10 minute de mers pe jos. 

 

  Nume Data Descriere Pret Disponibilitate Cumpara acum
  Loc in camera dubla standard Mic dejun € 335.00 2
  craciun
  viena spectacol de craciun concert viena

  Servicii incluse

  4 nopti cazare hotel Austria Trend Ananas 4* cu mic dejun inclus

  Bilet de avion Bucuresti – Viena – Bucuresti, compania Austrian Airlines

       (sunt incluse: 1 bagaj de cala de 23 kg/pers si 1 bagaj de mana de 8 kg/pers)

  Transfer aeroport-hotel-aeroport

  Tur de oras Viena de jumatate de zi (pe jos) – cu ghid local vorbitor de limba romana 

  Cina pe data de 25 Decembrie 

  Bilet categoria A la concert de Craciun la Palatul Hofburg - “Wiener Hofburg Orchester” 

  Transfer la concert (dus- intors)

   

  Nu sunt incluse :

  Taxele de aeroport 140 Euro/persoana

  Alte servicii decat cele mentionate

   

  Orar de zbor Austrian Airlines

  23.12.2014 Bucuresti Otopeni 13:45 Viena 14:30

  27.12.2014 Viena 15:05 Bucuresti Otopeni 17:45

   

  Rezervarea ta

  Detalii personale
  Rezervarea dvs. a fost trimis cu succes
  Va rugam sa completati toate datele personale necesare

  Localizare